27.01.2021

Підсумки еко-челенджу «Зроби годівничку – врятуй пташину»!

Зима – дуже важкий час для пернатих. Через холод їм потрібно ще більше енергії, яку вони можуть отримати лише з їжі. Але їжу часто ховає сніг та лід, плодів на деревах майже не залишається. За короткий світловий день пташкам важко знайти необхідну кількість корму. Саме тому так важливо підгодовувати пташок взимку. Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» з 15 по 22 січня 2021 року провів обласний еко-челендж «Зроби годівничку – врятуй пташину»  (в рамках обласного освітнього соціально-екологічного проекту «Екологічний кластер «EcoWorldKids»).

Вітаємо найактивніших учасників еко-челенджу "Зроби годівничку - врятуй пташину"!, вихованців гуртка "Основи фенології" Кабанець Вероніку, Климович Марію, Микульця Максима, Моргуна Івана, Микитенка Назарія, Мартиненка Сергія, Федоровича Євгена.

Пташки – наші маленькі друзі, посланці небес і символи миру. Ми повинні піклуватися про них, допомагати тоді, коли вони самі не в змозі про себе подбати. Дякуємо всім небайдужим, хто долучився до еко-челенджу і не залишив наших пернатих друзів у біді!

Комментариев нет:

Отправить комментарий